Supernatural – seizoen 15 WINACTIE

Na vijftien seizoenen mag de ’67 Chevy Impala van de broers Winchester de garage in. Voordat ze definitief met pensioen mogen moeten Sam en Dean de ultieme confrontatie echter nog aangaan: na tal van demonen, mythische wezens, monsters en engelen komen ze nu tegenover God zelf te staan…

Het vijftiende seizoen van Supernatural is vanaf 26 mei beschikbaar op DVD. Voor wie maar geen genoeg kan krijgen van de bovennatuurlijke avonturen van de broers is er de boxset, die maar liefst alle 327 afleveringen bundelt! Een absolute must-have voor de fans!

SYNOPSIS
In hun eindeloze zoektocht om de wereld te redden, hebben Sam (Jared Padalecki) en Dean (Jensen Ackles) samen met de engel Castiel (Mischa Collins) goden, demonen, mythische wezens en monsters getrotseerd. In een onheilspellende eindstrijd namen ze het op tegen niemand minder dan God zelf. Dit doet Hem besluiten hun wereld voorgoed te vernietigen. In de laatste 20 afleveringen van dit seizoen komt er een eind aan de lange, zware roadtrip die Sam en Dean hebben afgelegd, nadat ze hun hele leven hebben gewijd aan het beschermen van mensen tegen allerlei kwaadaardige wezens.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd exemplaren van dit vijftiende en laatste seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de Amerikaans scenarioschrijver, televisieregisseur en televisieproducent die te boek staat als bedenker van Supernatural?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
27 mei, 2021

Trailer