Suspiria WINACTIE

Sinds 5 april ligt SUSPIRIA in de schappen. Na het succes van CALL ME BY YOUR NAME besloot regisseur Luca Guadagnino eindelijk zijn versie van SUSPIRIA te maken. Hij gaf zijn eigen draai aan de horrorklassieker van Dario Argento met hulp van een indrukwekkende cast (waaronder Tilda Swinton, Dakota Johnson en Renée Soutendijk).

Berlijn, jaren 70. Een prestigieus dansgezelschap verbergt vreselijke geheimen die iedereen die zich aansluit zal verteren. Terwijl sommigen ten onder gaan in de nachtmerrie, worden anderen eindelijk wakker.

In samenwerking met Cinéart Nederland mogen wij 3 dvd exemplaren van deze film weggeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze film te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Deze remake van Suspiria komt van de hand van Luca Guadagnino. Met zijn vorige film wist hij wereldwijd hoge ogen te gooien. Hoe heet deze film met hoofdrollen voor Armie Hammer en Timothée Chalamet?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  12 april, 2019

  Trailer

  Meer lezen over