Suspiria WINACTIE

Vanaf 15 november draait SUSPIRIA in de filmtheaters van het land. Susie (Dakota Johnson) is een jonge danseres vol ambities. Vanuit het Amerikaanse platteland reist ze af naar Berlijn, om te dansen aan de prestigieuze Markos dansacademie. Daar valt de artistiek directeur Madam Blanc (Tilda Swinton) als een blok voor de danskunsten van Susie. Terwijl er zich mysterieuze verdwijningen voordoen onder de studenten, komt Susie meer en meer in de greep van Blanc. Met behulp van haar nieuwe vriendin Sara (Mia Goth) probeert ze de duistere geheimen van de school te ontrafelen, voordat het te laat is…

In samenwerking met Cinéart Nederland mogen wij drie setjes vrijkaarten weggeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om een setje te bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Deze remake van Suspiria komt van de hand van Luca Guadagnino. Met zijn vorige film wist hij wereldwijd hoge ogen te gooien. Hoe heet deze film met hoofdrollen voor Armie Hammer en Timothée Chalamet?

Let op:
De actie loopt tot en met 16 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  9 november, 2018

  Trailer