Sweet Country WINACTIE

Sinds 23 oktober ligt SWEET COUNTRY in de schappen. Hierin volgen we Sam, een Aboriginal landarbeider van middelbare leeftijd in het binnenland van Northern Territory in Australië. Zijn werkgever stemt ermee in om hem uit te lenen aan een bittere oorlogsveteraan genaamd Harry, die op een naburige boerderij woont en zijn vee terrein wil renoveren. Sam’s onderlinge band met Harry is niet bepaald goed maar verslechtert steeds meer tijdens Sam’s verblijf.  Wanneer Harry de boerderij bezoekt waar Sam voor werkt, komt het tot een confrontatie waarbij Harry schoten afvuurt op Sam en Sam uit zelfverdediging terug schiet. Harry wordt hierbij gedood en Sam moet nu op de vlucht voor de autoriteiten. Een klopjacht op de landarbeider is begonnen, geleid door sergeant Fletcher, die te kamp heeft met hitte, giftige dieren en vijandige inboorlingen. Vragen over rechtvaardigheid komen naar boven als de ware details van het incident aan het licht komen.

Met dank aan Cherry Pickers Filmdistributie i.s.m. Remain In Light mogen wij drie dvd exemplaren weggeven van deze prachtige film. Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Op welk filmfestival won Warwick Thornton in 2017 de Special Jury Prize voor deze film?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 november. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  15 november, 2018

  Trailer