Synchronic WINACTIE

Zet je schrap voor Synchronic: een intrigerende sci-fi horrortrip met Jamie Dornan (‘Fifty Shades of Grey’, ‘Anthropoid’) en Anthony Mackie (‘Outside the Wire’, ‘Captain America – Civil War’) over een designerdrug die toegang lijkt te geven tot bizarre, buitenaardse werelden. De excentrieke film met surrealistische scènes en een ambitieuze mix van genres is de vierde film van het Amerikaanse filmmakersduo Justin Benson en Aaron Moorhead (‘The Endless’, ‘Spring’).

SYNCHRONIC – 17 MAART Blu-ray™ & DVD

Dennis (Jamie Dornan) en Steve (Anthony Mackie), vrienden van jongs af aan, redden dagelijks levens als twee van New Orleans’ meest bekwame paramedici. Een reeks gruwelijke sterfgevallen die verband lijken te houden met een nieuwe designerdrug met hallucinante neveneffecten, zetten de stad en hun levens op hun kop. Steve ontdekt dat de drug het brein ongewild in staat stelt om de tijd om te buigen, met als risico dat je voor altijd gevangen komt te zitten in het verleden. Wanneer Dennis’ dochter na het innemen van de drug spoorloos verdwijnt, onderneemt Steve zonder aarzelen een levensgevaarlijke zoektocht om haar te redden.

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij een dvd- en een Blu-ray exemplaar van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray, én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet het personage uit de sensuele Fifty Shades-trilogie waaraan Jamie Dornan gestalte gaf?

Let op:
De actie loopt tot en met 4 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd óf Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
28 maart, 2021

Trailer