T-34 WINACTIE

Sinds 8 november ligt T-34 in de schappen. Het is 1944, de Tweede Wereldoorlog is in volle gang. Tijdens een gevecht maken de Duitsers een Russische T-34 tank buit. In een nabijgelegen krijgsgevangenkamp vinden ze een Russische tankeenheid die wordt ingezet om de tank te besturen tijdens oefeningen. Wat de Duitsers niet weten is dat zich in de tank nog munitie bevindt die intact is. Luitenant Ivushkin (Alexander Petrov) ziet daarmee zijn kans schoon om het kamp uit te breken, tot grote ontzetting van de Duitsers. Wat volgt is een spectaculaire klopjacht op de groep Russen, want de Duitsers willen koste wat het kost ieder spoor van deze schande wissen.

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee dvd exemplaren weggeven van deze Russische oorlogsfilm. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
Hoe heet de Rus die niet alleen verantwoordelijk was voor het verhaal van T-34, maar de film ook regisseerde?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  18 december, 2019

  Trailer

  Meer lezen over