Ted 2 WINACTIE

Vanaf 2 december ligt het tweede avontuur van de grofgebekte teddybeer Ted in de winkelschappen. In Ted 2 besluit de Commonwealth of Massachusetts, tot ergernis van Ted (stem van MacFarlane) en John (Mark Wahlberg), dat Ted geen natuurlijk persoon is. Hierdoor wordt Ted’s huwelijk met de sexy Tami-Lynn (Jessica Barth) nietig verklaard en kunnen zij geen kind adopteren. De ‘thunder buddies for life’ huren een advocate (Amanda Seyfried) in en vechten voor de rechten van Ted. Hilarisch natuurlijk en we zijn dan ook blij dat wij in samenwerking met Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment twee Blu-rays weg mogen geven van één van de grappigste films van het jaar.

Die wil jij natuurlijk winnen, dus je wil vast weten hoe je kans maakt op deze fraaie prijzen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke Taken-acteur heeft een leuke bijrol in Ted 2?

Let op:
De actie loopt tot en met 9 december 2015. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  2 december, 2015