Ted en Het Geheim Van Koning Midas WINACTIE

Sinds 12 september ligt TED EN HET GEHEIM VAN KONING MIDAS in de schappen. Bouwvakker Ted droomt ervan archeoloog te worden, de wereld rond te reizen en verloren schatten te ontdekken. Wanneer hij een presentatie bijwoont van zijn vriendin Sara, een échte archeoloog, lijkt zijn droom werkelijkheid te worden. Sara heeft een stuk papyrus ontdekt waarop informatie staat over een ketting van Midas, de legendarische koning die alles wat hij aanraakte in goud veranderde. Wanneer zij wordt ontvoerd door een schurk die de kostbare talisman en de oneindige bron van rijkdom als eerste wil vinden, zet Ted de achtervolging in met zijn hond Jeff en papegaai Belzoni.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze heerlijke animatiefilm. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wat is de volledige originele Spaanse titel van deze animatiefilm?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
14 september, 2018

Trailer