Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem WINACTIE

Nadat ze zich jarenlang verscholen hebben voor mensen hopen de Turtle-broers nu met heldhaftige acties New York voor zich te winnen en geaccepteerd te worden als gewone tieners. Met hulp van hun nieuwe vriendin April O’Neil gaan ze de strijd aan met een mysterieuze misdaadorganisatie, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. Zeker niet als ze een mutantenleger achter zich aan krijgen.

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: MUTANT MAYHEM is vanaf 9 augustus in de bioscoop te zien.

In samenwerking met Paramount Pictures en Triple P Entertainment mogen wij vier setjes vrijkaarten weggeven, met daarnaast bij iedere set een T-shirt en een journal. Kans daar op maken is heel erg simpel. Laat hieronder je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur (vooral bekend van zijn werk in komedies als Knocked Up) schreef niet alleen mee aan de film, maar heeft ook het personage Bebop van stem voorzien?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten en merchandise zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
6 augustus, 2023

Trailer