Tenet WINACTIE

TENET is ontegenzeggelijk dé film van 2020. Het intrigerende verhaal in combinatie met de regie van één van ’s werelds meest geprezen regisseurs Christopher Nolan (“Dunkirk”, “Inception”) en het briljante acteerwerk van revelatie John David Washington (“BlacKKKlansman”), Robbert Pattinson (“The Lighthouse”), Elizabeth Debicki (“Guardians of the Galaxy Vol. 2”) en Kenneth Branagh (“Murder on the Orient Express”) leveren een cinematografisch meesterwerk op. Tenslotte is het filmwerk in de bekwame handen van de Nederlandse cinematograaf Hoyte van Hoytema. Bereid je dus maar voor op een visueel baanbrekende reis door tijd en ruimte, samen met de Protagonist!

TENET – een must-have in de collectie van iedere filmliefhebber – is vanaf 21 december beschikbaar op 4K UHD, Blu-ray™, DVD en Video on Demand en vanaf 15 december op EST via o.a. Pathé Thuis, iTunes, Ziggo, KPN, bol.com en Mediamarkt. Pre-orderen kan vanaf vandaag! Precies op tijd om de feestdagen in stijl door te komen!

SYNOPSIS
Slechts gewapend met één woord – TENET – moet de protagonist de wereld zien te redden van de ondergang reizend door een schemerwereld van internationale spionage op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd-, twee Blu-ray- en twee 4K UHD exemplaar van deze fantastische nieuwe film van Christopher Nolan weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur voor een medium op én beantwoord op de onderstaande vraag:
In Tenet zien we Michael Caine in een kleine, maar essentiële rol als Crosby. In hoeveel andere films van Christopher Nolan was hij te zien?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd, Blu-ray of 4K UHD bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  17 december, 2020

  Trailer