Terminator: Dark Fate Goodiebag WINACTIE

Eerder deze week gaven wij al twee Blu-ray exemplaren van TERMINATOR: DARK FATE weg, maar nu hebben we nog iets veel gavers; een tweetal heuse goodiebags! De inhoud van de goodie bags bestaat uit een poster, een actiefiguur van de Terminator, een gelimiteerde Blu-ray steelbook-editie van de film en snacks voor tijdens het kijken van de film.

TERMINATOR: DARK FATE is vanaf 24 februari beschikbaar als download, vanaf 2 maart te huur via VOD en vanaf 4 maart verkrijgbaar op dvd & Blu-ray.

Synopsis
Het is ruim twintig jaar geleden dat Sarah Connor (Linda Hamilton) het einde van de wereld wist te voorkomen en de toekomst definitief veranderde. Toch gaat de meedogenloze strijd tussen mens en machine onverminderd door. Vanuit de toekomst wordt er een nieuwe, nog dodelijkere Terminator, het gemodificeerde model Rev 9 (Gabriel Luna), gestuurd om de aanstaande leidster van het verzet op te sporen en te doden. In hun strijd om de mensheid te redden, versperren de doorgewinterde Sarah en de cybernetisch verbeterde supersoldaat Grace (Mackenzie Davis) hem de weg. Als de Rev-9 tijdens zijn missie alles en iedereen op zijn pad vernietigt en de situatie er hopeloos uitziet, leidt de weg Sarah naar een T-800 (Arnold Schwarzenegger) uit haar verleden die wel eens haar allerlaatste hoop zou kunnen zijn.

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij twee goodiebags weggeven van deze heerlijke sci-fi knaller. Wil jij kans maken om deze aan je collectie toe te voegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Wat is de volledige titel van de eerste derde film in de Terminator-franchise die in 2003 verscheen?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 maart. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de goodiebags bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  18 maart, 2020

  Trailer