Terminator: Dark Fate WINACTIE

TERMINATOR: DARK FATE is vanaf 24 februari beschikbaar als download, vanaf 2 maart te huur via VOD en vanaf 4 maart verkrijgbaar op dvd & Blu-ray.

De technologie evolueert en blijft ons keer op keer verbazen, maar waar zal dit eindigen? In Terminator: Dark Fate neemt regisseur Tim Miller je mee in een fictieve wereld waarin de mensheid het nog steeds moet opnemen tegen de machines. Wapens, ontploffingen en gevechten staan centraal, en de nieuwe Terminator is sterker dan ooit tevoren. Oudgedienden, producent James Cameron en Linda Hamilton (Sarah Connor) keren na lange tijd terug in hun rol. Samen met de T-800 (Arnold Schwarzenegger) en supersoldaat Grace (Mackenzie Davis) moet zij een nieuwe missie volbrengen, en gaat daarvoor de strijd met de nieuwe Terminator Rev 9 aan. Zal dit drietal sterk genoeg zijn om de sterke Terminator te verslaan?

Synopsis
Het is ruim twintig jaar geleden dat Sarah Connor (Linda Hamilton) het einde van de wereld wist te voorkomen en de toekomst definitief veranderde. Toch gaat de meedogenloze strijd tussen mens en machine onverminderd door. Vanuit de toekomst wordt er een nieuwe, nog dodelijkere Terminator, het gemodificeerde model Rev 9 (Gabriel Luna), gestuurd om de aanstaande leidster van het verzet op te sporen en te doden. In hun strijd om de mensheid te redden, versperren de doorgewinterde Sarah en de cybernetisch verbeterde supersoldaat Grace (Mackenzie Davis) hem de weg. Als de Rev-9 tijdens zijn missie alles en iedereen op zijn pad vernietigt en de situatie er hopeloos uitziet, leidt de weg Sarah naar een T-800 (Arnold Schwarzenegger) uit haar verleden die wel eens haar allerlaatste hoop zou kunnen zijn.

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze heerlijke sci-fi knaller. Wil jij kans maken om deze aan je collectie toe te voegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Regisseur van dienst is hier Tim Miller. Met welke lekkere brute film, doordrenkt met humor uit 2016 zette hij zichzelf direct op de kaart?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 maart. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
16 maart, 2020

Trailer