Terminator: Dark Fate WINACTIE

Vanaf 31 oktober is TERMINATOR: DARK FATE in de bioscoop te zien, in IMAX, Dolby Cinema, Dolby Atmos, 4DX.

In het hedendaagse Mexico-City ontmoeten we Dani Ramos (Natalia Reyes), een 21-jarige lopende band medewerkster in een autofabriek. Op wat op een typische werkdag lijkt, wordt de wereld van Dani op z’n kop gezet wanneer ze wordt geconfronteerd met twee vreemden: een futuristische, onverwoestbare, van vorm veranderende, geavanceerde Terminator-machine (een “Rev-9”) gespeeld door Gabriel Luna, die terug in de tijd is gereisd om haar te vermoorden; en Grace, gespeeld door Mackenzie Davis, een futuristische supersoldaat uit die terug is gestuurd om Dani te beschermen. Tijdens een snelle achtervolging door de stad worden ze in hun gevecht geholpen door niemand minder dan Sarah Connor (Linda Hamilton). Sarah jaagt al tientallen jaren op Terminators met behulp van een mysterieuze bron. Wanneer het trio erachter komt dat de onbekende bondgenoot in Texas is, gaan ze op weg, maar de Rev-9 Terminator zet een meedogenloze achtervolging in … Met de politie, drones en de douane van zowel de VS als Mexico neemt de actie en intensiteit toe terwijl ze op de vlucht de grens oversteken om Dani en de toekomst van de mensheid te redden.

Met dank aan The Walt Disney Company en 20th Century Fox mogen wij twee setjes vrijkaarten weggeven. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op zo’n setje, om zelf deze nieuwe opvolger van de legendarische T2: Judgment Day te gaan bekijken? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en beantwoord op de volgende vraag:
Regisseur van dienst is hier Tim Miller. Met welke lekkere brute film, doordrenkt met humor uit 2016 zette hij zichzelf direct op de kaart?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten bij de gelukkige op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  26 oktober, 2019

  Trailer