Terminator: Genisys WINACTIE

Vanaf 11 november keert Arnold Schwarzenegger terug bij je thuis als Terminator! In Terminator: Genisys stuurt John Connor de leider van het menselijk verzet, Sergeant Kyle Reese, terug naar 1984 om Sarah Connor te beschermen en de toekomst veilig te stellen. Door een onverwachte gebeurtenis komt Sergeant Reese ineens terecht in een nieuwe, onbekende versie van het verleden. Hier vindt hij nieuwe bondgenoten, waaronder The Guardian. Wanneer hij oog in oog komt te staan met levensgevaarlijke vijanden krijgt hij een onverwachte missie: het resetten van de toekomst. Die wil jij natuurlijk thuis bekijken en het geluk wil dat wij in samenwerking met Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment drie Blu-rays weg mogen geven van deze topfilm.

Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op deze dvd en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke Terminator film was Arnold Schwarzenegger niet zelf te zien?

Let op:
De actie loopt tot en met 16 november 2015, waarna wij ons uiterste best doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij jou op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  9 november, 2015