Tesla WINACTIE

Sinds 21 augustus ligt TESLA in de schappen. In deze biografische film staat het leven van visionaire uitvinder Nikola Tesla (Ethan Hawke) centraal. Een immigrant en buitenstaander geboren in een klein landelijk dorp in wat nu Kroatië is. Trots, briljant en sociaal onhandig, Tesla is een veelbelovende werknemer bij Thomas Edison’s Machine Works, maar interesseert Edison (Kyle MacLachlan) niet voor zijn revolutionaire motor. Tesla’s breuk met Edison is het begin van levenslange rivaliteit; beide mannen zijn buitenbeentjes met tegengestelde persoonlijkheden en temperamenten. De nieuwsgierige Anne Morgan (Eve Hewson) probeert Tesla redden van zijn zelfvernietigende trots, terwijl de vraag in de lucht hangt: zoekt Tesla een financier of een vrouw?

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze actiefilm weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
Welke muzikant/ acteur was als Nikola Tesla te zien in de film The Prestige?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
6 september, 2020

Trailer

Meer lezen over