Tessa – seizoen 1 WINACTIE

Sinds 23 februari ligt het eerste seizoen van Tessa in de winkelschappen. Hierin zien we de stoere, politiek incorrecte lerares Tessa (Thekla Reuten) die stiekem rookt op de meisjes-wc, het doet met de rector en zegt waar het op staat. De leerlingen lopen met haar weg maar volwassenen kunnen geen grip op haar krijgen. Tessa is lerares en alleenstaande moeder van drie kinderen. Zowel op school als in haar privéleven schopt ze de boel behoorlijk in de war. Ze heeft een gruwelijke hekel aan autoriteit en ligt daarom regelmatig overhoop met collega’s. Maar Tessa heeft een klein hartje en voelt feilloos aan wat iedereen nodig heeft. Dus geeft ze mensen graag een zetje in de goede richting. Of ze nu willen of niet. Maar wie helpt Tessa wanneer zij zelf haar hart wil luchten?

Namens Just Entertainment en Triple P Entertainment mogen wij de fraaie verzamelbox met het complete eerste seizoen op dvd weggeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze fraaie dvd-box te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke Nederlandse film uit 2015 schitterde Thekla Reuten naast Jeroen van Koningsbrugge?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 maart 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd-box bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
6 maart, 2016