Thank You For Your Service WINACTIE

Sinds 21 maart ligt THANK YOU FOR YOUR SERVICE in de schappen, waarin drie militairen terugkeren van hun missie in Irak. Ze proberen hun normale leven op te pakken, maar worden daarbij geconfronteerd met een nieuw gevecht. Het verhaal zoomt in op Adam Schumann. Achtervolgd door traumatische oorlogsherinneringen en een enorm schuldgevoel belandt hij in een intense strijd met zichzelf waar ook zijn omgeving en gezin in worden meegetrokken. Jason Hall won een Oscar voor het script van American Sniper en maakt met Thank You For Your Service zijn indrukwekkende regiedebuut. De film is gebaseerd op het boek van Pulitzerprijs-winnaar David Finkel die daarvoor zeer open gesprekken had met Amerikaanse veteranen.

De oorlog na de oorlog.

Met dank aan eOne Benelux mogen wij twee dvd én twee Blu-ray exemplaren van de verfilming van dit indrukwekkende waargebeurde verhaal. Die wil jij natuurlijk winnen en het mooie is dat wij het winnen heel gemakkelijk hebben gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef je eventuele voorkeur voor dvd óf Blu-ray aan en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoofdrolspeler Miles Teller was in 2017 nog in een ander waargebeurd verhaal te zien, een film die hier pas in mei in de bioscopen te zien zal zijn. Wat is de titel van deze film?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 april. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  29 maart, 2018

  Trailer