The 100 – seizoen 7 WINACTIE

De spannende post-apocalyptische dramaserie The 100 volgt 100 jongeren die vanuit het ruimtestation de ‘Ark’ naar de door een nucleaire oorlog verwoeste aarde worden gestuurd. Eenmaal daar ontstaan er onenigheden binnen de groep.

In het zevende en laatste seizoen van The 100 proberen Clarke, Bellamy en de rest van de groep Sanctum te herbouwen. Ondertussen komen ze oog in oog te staan met een nieuw, mysterieus gevaar en moeten ze wederom een dreigende oorlog trotseren. Lukt het de helden om in deze razend spannende ontknoping eindelijk het leven op te bouwen waar ze zo lang en vastbesloten voor gevochten hebben?

Vanaf 28 april is het zevende seizoen van The 100 beschikbaar op DVD. Vanaf die dag is tevens een mooie verzamelbox met alle zeven seizoenen van de spannende serie beschikbaar.

The 100 S7 – DVD – 28/04/2021
Clarke (Eliza Taylor) is nog steeds overdonderd door haar moeders dood, en de last van jarenlange strijd en grote verliezen weegt steeds zwaarder op haar en de groep. Onze helden worden geconfronteerd met grote, nieuwe uitdagingen, terwijl ze het mysterie van de Anomalie verder ontrafelen. Uiteindelijk moet de groep zichzelf de vraag stellen: wat betekent het om te leven, en niet alleen te overleven?

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd exemplaren van dit zevende seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Welke actrice is ook dit seizoen weer te zien als Clarke Griffin?

Let op:
De actie loopt tot en met 8 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
1 mei, 2021

Trailer