The 9th Life of Louis Drax WINACTIE

Vanaf 10 november draait de spannende thriller THE 9TH LIFE OF LOUIS DRAX in de bioscopen. De film vertelt het verhaal van de kleine Louis die opmerkelijk gezien al acht bijna-doodervaringen heeft gehad. Wanneer Louis weer een ongeluk krijgt, overleeft hij het niet. Totdat Louis plotseling na enige uren weer tot leven komt. Zijn ouders staan voor een raadsel en besluiten om de kinderneuroloog Dr. Allan Pascal (Jamie Dornan) naar Louis te laten kijken. Het blijkt het begin van de ontrafeling van een aantal onverklaarbare mysteries… The 9th Life of Louis Drax is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Liz Jensen, de regie is in handen van Alexandre Aja (Horns).

Met dank aan eOne Benelux mogen wij 2 setjes met vrijkaarten voor de film vergeven. Die wil jij natuurlijk winnen en dat hebben wij heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke serie was Aaron Paul te zien als Jesse Pinkman?

Let op:
De actie loopt tot en met 9 november 2016. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten zo snel mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
2 november, 2016