The Affair – seizoen 4 WINACTIE

Vanaf vandaag, 30 oktober, ligt het vierde seizoen van THE AFFAIR in de schappen. De geheimen die hen samenbrachten en uit elkaar scheurden lijken voorbij voor Noah, Alison, Helen en Cole. Allemaal op hun eigen zoektocht met in het vooruitzicht zelfs nieuwe relaties. Maar het verleden laat ze niet meer los: waar moeten ze zich aan vasthouden en wat moeten ze achterlaten?

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij twee dvd exemplaren weggeven van dit volledige vierde seizoen. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In The Affair zien we Dominic West als Noah Solloway. Maar in welke veelgeprezen serie was hij te zien als James ‘Jimmy’ McNulty?

Let op:
De actie loopt tot en met 6 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  30 oktober, 2019

  Trailer