The Aftermath WINACTIE

Vorig jaar was THE AFTERMATH een van de successen van 20th Century Fox en om dat te vieren hebben wij nu een supergave boek + film winactie!

The Aftermath speelt zich af in het naoorlogse Duitsland van 1946. De Britse Rachael Morgan (Keira Knightley) komt tijdens de strenge winter in het platgebombardeerde Hamburg aan. Ze kijkt ernaar uit herenigd te worden met haar man Lewis (Jason Clarke), een Britse kolonel die de taak heeft de verwoeste stad weer op te bouwen. Op weg naar haar nieuwe thuis komt Rachael erachter dat ze het landhuis zal moeten delen met de voormalige eigenaar, een Duitse weduwnaar (Alexander Skarsgård) en zijn getraumatiseerde dochter (Flora Thiemann). Terwijl de sfeer in huis steeds zwaarder wordt, slaan vijandigheid en verdriet onverwacht om in passie en bedrog.

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij de filmeditie van het boek van Rhidian Brook weggeven en daarnaast een Blu-ray exemplaar van de verfilming. Wil jij kans maken op deze heerlijke combi? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
In The Aftermath zien we Jason Clarke, in welke film was hij in 2017 te zien als de Duitse nazileider Reinhard Heydrich?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 januari. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om het boek én de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  16 januari, 2020

  Trailer