The Aftermath WINACTIE

Sinds 14 augustus ligt THE AFTERMATH in de schappen. The Aftermath speelt zich af in het naoorlogse Duitsland van 1946. De Britse Rachael Morgan (Keira Knightley) komt tijdens de strenge winter in het platgebombardeerde Hamburg aan. Ze kijkt ernaar uit herenigd te worden met haar man Lewis (Jason Clarke), een Britse kolonel die de taak heeft de verwoeste stad weer op te bouwen. Op weg naar haar nieuwe thuis komt Rachael erachter dat ze het landhuis zal moeten delen met de voormalige eigenaar, een Duitse weduwnaar (Alexander Skarsgård) en zijn getraumatiseerde dochter (Flora Thiemann). Terwijl de sfeer in huis steeds zwaarder wordt, slaan vijandigheid en verdriet onverwacht om in passie en bedrog.

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij een Blu-ray exemplaar van dit drama. Wil jij kans maken om deze aan je collectie toe te voegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Wie is de auteur van het gelijknamige boek waarop The Aftermath is gebaseerd?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 augustus. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
16 augustus, 2019

Trailer