The Auschwitz Report WINACTIE

The Auschwitz Report vertelt het waargebeurde verhaal van de Slowaakse Joden Rudolf Vrba en Alfréd Wetzler die in 1942 naar het concentratiekamp Auschwitz werden gedeporteerd. Op 10 april 1944 wisten ze te ontsnappen uit het kamp dankzij een ingenieus plan. Met hulp van toevallige passanten slaagden ze er uiteindelijk in om de grens over te steken en het verzet en Rode Kruis te benaderen. Ze stellen een gedetailleerd rapport op over de systematische genocide in het concentratiekamp met de hoop daarmee andere levens te redden.

08-07-2022 te koop op DVD en Blu-ray

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij een dvd- en een Blu-ray exemplaar van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
Voor welke awardshow was The Auschwitz Report de officiële Slowaakse inzending?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd óf Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  21 september, 2022

  Trailer