The Batman: The Complete Series WINACTIE

In deze knappe animatiereeks maak je kennis met de jonge vrijgezelle miljardair Bruce Wayne, die ’s nachts waakt over de straten van Gotham. Hij worstelt en zoekt naar een evenwicht tussen zijn publieke leven en het leven als vigilante. Op zijn pad ontmoet hij beruchte slechteriken zoals de Joker, Penguin en de Riddler maar gelukkig kan hij na verloop van tijd rekenen op de steun van bondgenoten zoals Robin en Batgirl.

Bereid je optimaal voor op de komende bioscoopfilm en haal deze verzamelbox in huis! De complete reeks van The Batman is sinds 2 maart beschikbaar op Blu-ray™.

SYNOPSIS
Kan een jonge Batman Gotham City redden van de duisternis? In deze animatieserie zien we hoe Bruce Wayne uitgroeit tot de enige echte Caped Crusader. Hij moet de balans vinden tussen zijn publieke imago als vrijgezelle miljardair en zijn dubbelleven als de Dark Knight, terwijl hij zijn vaardigheden verbetert en zijn eigen methodes ontwikkelt om zijn strijd tegen de misdaad naar een hoger niveau te tillen. Onderweg ontmoet hij de bekendste bondgenoten van het DC Universum: Robin, Superman en Batgirl. En hij neemt het op tegen een heel leger slechteriken, zoals de Joker, Penguin, Catwoman, Riddler en Mr. Freeze – maar slechts een paar zullen de wereld van de vastberaden vigilante voorgoed veranderen. Laat je meevoeren door de complete serie van The Batman en zie hoe de jonge Bruce verandert in een legendarische superheld!

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee Blu-ray boxsets van deze complete serie weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter en beantwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de voormalig Batman vertolker die in THE BATMAN: THE COMPLETE SERIES te horen is als Burgemeester van Gotham City?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray boxset bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  14 april, 2022