The Batman WINACTIE

Het is meer dan een oproep… Het is een waarschuwing. Warner Bros. Pictures presenteert The Batman van regisseur Matt Reeves, met in de hoofdrol Robert Pattinson als Gotham City’s bekende misdaadbestrijder en zijn alter ego, de teruggetrokken miljardair Bruce Wayne. Twee jaar lang heeft Bruce Wayne (Robert Pattinson) de straten van Gotham City bewaakt als de Batman. Hij is een schrikbeeld voor criminelen geworden en heeft zo de duistere kant van de stad leren kennen. Met slechts een paar trouwe bondgenoten – Alfred Pennyworth (Andy Serkis) en inspecteur James Gordon (Jeffrey Wright) – in een stad waar corruptie hoogtij viert, staat de eenzame held voor de gewone burgers symbool voor wraak. Als een moordenaar het op sadistische wijze gemunt heeft op de elite van Gotham, leidt een spoor van cryptische aanwijzingen ‘World’s Greatest Detective’ naar de onderwereld, waar hij in contact komt met Selina Kyle/Catwoman (Zoë Kravitz), Oswald Cobblepot/de Penguin (Colin Farrell), Carmine Falcone (John Turturro) en Edward Nashton/de Riddler (Paul Dano). Als het bewijs duidelijkere vormen begint aan te nemen, komen de grootse plannen van zijn tegenstander aan het licht. Batman moet nieuwe samenwerkingen aangaan, de dader ontmaskeren en afrekenen met het machtsmisbruik en de corruptie waar Gotham City al zo lang onder lijdt.

De beroemde en beruchte personages uit Gotham worden naast Robert Pattinson (“Tenet”, “The Lighthouse”) vertolkt door Zoë Kravitz (“Big Little Lies”, “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”), Paul Dano (“Love & Mercy”, “12 Years a Slave”), Jeffrey Wright (“No Time to Die”, “Westworld”), John Turturro (de “Transformers”-films, “The Plot Against America”), Peter Sarsgaard (“The Magnificent Seven”, “Interrogation”) als openbaar aanklager Gil Colson, Jayme Lawson (“Farewell Amor”) als burgemeesterskandidaat Bella Reál, Andy Serkis (de “Planet of the Apes”-films, “Black Panther”) en Colin Farrell (“The Gentlemen”, “Fantastic Beasts and Where to Find Them”). Reeves (“The Planet of the Apes”-franchise) heeft de film geregisseerd naar een scenario van Reeves & Peter Craig, dat gebaseerd is op de personages van DC. Batman is een creatie van Bob Kane en Bill Finger. Dylan Clark (de “Planet of the Apes”-films) en Reeves hebben de film geproduceerd en Michael E. Uslan, Walter Hamada, Chantal Nong Vo en Simon Emanuel zijn de uitvoerende producenten. Achter de schermen werd de regisseur bijgestaan door de voor een Oscar genomineerde director of photography Greig Fraser (“Dune”, “Lion”), production designer en editor van “Planet of the Apes” James Chinlund en William Hoy, editor Tyler Nelson (“Rememory”) en de met een Oscar onderscheiden kostuumontwerper Jacqueline Durran (“1917”, “Little Women”, “Anna Karenina”). De muziek is gecomponeerd door Oscar-winnaar Michael Giacchino (de recente “Spider-Man”-films, “Jurassic World”-films en “Star Wars”-films, “Up”). Warner Bros. Pictures presenteert “The Batman”, een film van Matt Reeves en een productie van 6th & Idaho/Dylan Clark Productions. De film wordt wereldwijd gedistribueerd door Warner Bros. Pictures.

THE BATMAN is vanaf 3 maart te zien in de bioscoop, in IMAX, Dolby Cinema, Dolby Atmos, 4D, ScreenX.
Bezoek ook de officiële site van Warner Bros. – #TheBatman
©2022 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved. TM & © DC Comics.
Kijkwijzer: 12+, geweld en angst

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Warner Bros. Pictures International Holland BV drie setjes vrijkaarten weggeven en één superprijs, met Tote Bag, Tshirt, Multi tool, Metal pin badge en metal spinning pen. Die wil jij natuurlijk bemachtigen, dus hoe maak je kans? Dat hebben we op verzoek van de distributeur dit keer makkelijker dan ooit gemaakt. Je hoeft enkel je gegevens achter te laten.

Let op:
De actie loopt tot en met 9 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en zullen wij hen de vrijkaarten zo snel mogelijk bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
2 maart, 2022

Trailer