The Beatles: Eight Days A Week WINACTIE

Vanaf deze week is The Beatles: Eight Days a Week – The Touring Years in de bioscopen te zien. In deze documentaire gaat de Oscar winnende regisseur Ron Howard (A Beautiful Mind, Apollo 13) op ontdekkingsreis naar de live-optredens van de groep.

Na hun legendarische Amerikaanse debuut in ‘The Ed Sullivan Show’ in 1964, lieten zij de gehele U.S. in verbijstering achter en de naweeën van dit optreden werden in de gehele wereld gevoeld. Met hun albums en tv-optredens, veranderden zij voor eeuwig de muziek- en popcultuur. Hun uitzonderlijke vakmanschap en charisma maakten hen tevens tot één van de grootste live acts aller tijden. In The Beatles: Eight Days a Week – The Touring Years, gaat de Oscar winnende regisseur Ron Howard (A Beautiful Mind, Apollo 13) op ontdekkingsreis naar de live-optredens van de groep. Van hun vroege optredens in clubs in Liverpool en Hamburg tot hun weergaloos grote concerten in uitverkochte stadions over de gehele wereld; van New York tot aan Melbourne en Tokyo. Deze allereerste door The Beatles geautoriseerde documentaire sinds zij in 1970 uit elkaar gingen, laat veel zeldzaam en nog nooit eerder vertoonde beelden zien van hun shows en interviews. Daarnaast ook veel heel nieuwe interviews met onder andere Paul McCartney, Ringo Starr en vele andere prominente betrokkenen. De film laat niet alleen de weg naar hun enorme roem zien maar ook de wissel die dit trekt op de bandleden waardoor zij uiteindelijk beslissen om met touren te stoppen (in augustus 1966) en zich volledig te storten op hun ongeëvenaarde en geniale muzikale energie welke resulteerde in een serie van baanbrekende studio-opnamen waar zij heden ten dage het meest bekend om zijn.

Met dank aan September Film mogen wij de prachtige filmposter van deze documentaire vergeven. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op zo’n filmposter? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Waarom zou juist jij deze poster toe mogen voegen aan jouw The Beatles collectie?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 oktober 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de poster (in koker overigens) zo snel mogelijk bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  17 oktober, 2016