The Beguiled WINACTIE

Vanaf 7 september is THE BEGUILED in de bioscoop. The Beguiled is een beklemmende thriller van regisseur en scenarioschrijver Sofia Coppola (Lost in Translation, Marie Antoinette), gebaseerd op het boek A Painted Devil van Thomas Cullinan. Het verhaal speelt zich af tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog in 1864 in een meisjesinternaat in het Zuiden. De vrouwen, die in het huis wonen, leven afgeschermd van de buitenwereld – tot de dag waarop een gewonde soldaat (Colin Farrell) wordt aangetroffen, die vervolgens wordt binnengelaten om verpleegd te worden. Er ontstaat een seksueel geladen sfeer en door onderlinge dreigende rivaliteit tussen de vrouwen neemt het verhaal een onverwachte wending.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij twee pakketten weggeven, met daarin niet alleen 2 vrijkaartjes, maar ook het (Engelstalige) boek en een notitieboekje! Wil jij kans maken op een van die twee pakketten? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In The Beguiled zien we Nicole Kidman en Colin Farrell. Zij maakte de film direct na een andere film die ook dit jaar nog in Nederland uitkomt. Over welke film hebben we het hier?

Let op:
De actie loopt tot en met 7 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk het pakket zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  31 augustus, 2017

  Trailer