The Big Bang Theory – seizoen 11 WINACTIE

Sinds 26 september ligt seizoen 11 van THE BIG BANG THEORY in de schappen.

In het elfde seizoen van deze romantische komedie serie, zijn Leonard (Johnny Galecki) en Penny (Kaley Cuoco) eindelijk getrouwd. Zelfs Sheldon (Jim Parsons) heeft een vrouwelijke metgezel gevonden: de neurobioloog Amy Farrah Fowler (Mayim Bialik) , met wie hij eerder al een stap verder ging door haar ten huwelijk te vragen. In de tijd die ze niet met hun vriendinnen doorbrengen, spelen Leonard en Sheldon fantasy role-playing games met hun vrienden, waaronder collega-wetenschappers Rajesh Koothrappali (Kunal Nayyar), Howard Wolowitz (Simon Helberg) en Howards vrouw, de microbioloog Bernadette (Melissa Rauch), die zich nu aanpast aan het leven met hun dochtertje Halley.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij een dvd exemplaar van dit volledige elfde seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Bill Prady is samen met Chuck Lorre de bedenker van The Big Bang Theory, maar waar begon hij ooit zijn schrijfcarrière?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  19 oktober, 2018

  Trailer