The Big Short WINACTIE

Sinds vandaag ligt The Big Short in de winkelschappen waarin het waargebeurde verhaal wordt verteld van een paar slimme buitenstaanders die iets zagen dat de grote banken, de media en de overheid niet zagen: de wereldeconomie stond op instorten. Zij bedachten een plan om hiervan te kunnen profiteren, maar dit bracht hen tevens naar de duistere kant van het moderne bankwezen. Benieuwd geworden naar deze spannende dramafilm? Dat komt goed uit, want we geven de film op Blu-ray weg!

In samenwerking met Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray’s weggeven van deze film met hoofdrollen voor Christian Bale, Ryan Gosling & Brad Pitt. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Brad Pitt speelde in 2011 al eerder een rol in een film gebaseerd op een boek van Michael Lewis. Hoe heette deze film?

Let op:
De actie loopt tot en met 01 juni 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray’s bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  25 mei, 2016