The Big Short WINACTIE

Vanaf 21 januari draait THE BIG SHORT in de Nederlandse bioscopen, gebaseerd op de besteller van Michael Lewis. De hoofdrollen in de film worden gespeeld door sterrencast Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling en Brad Pitt.

Terwijl alle banken feestvierden zagen een paar slimme buitenstaanders op Wall Street wat de grote banken, de media en overheid niet zagen: de wereldeconomie stond op instorten. Zij bedachten een plan om ervan te profiteren. Hun riskante investering bracht hen naar de duistere kant van het moderne bankwezen. Geregisseerd door Adam McKay (Anchorman, Step Brothers). Met o.a. Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling, Brad Pitt en Marisa Tomei. Gebaseerd op het waargebeurde verhaal en de bestseller van Michael Lewis “The Big Short: In de duistere machine van het moderne bankwezen” (ook bekend van “The Blind Side” en “Moneyball”).

Om alvast in de stemming te komen voor de film mogen wij tweemaal het boek “The Big Short: In de duistere machine van het moderne bankwezen” van Michael Lewis weggeven en bij één boek doen wij een supergave portefeuille bij van de film! Wil jij weten hoe jij dit alles kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke andere verfilming van een boek van Michael Lewis speelde Brad Pitt de hoofdrol??

Let op:
De actie loopt tot en met 28 januari 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om de prijzen bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  21 januari, 2016