The Birth of a Nation WINACTIE

Sinds 12 juli ligt THE BIRTH OF A NATION in de schappen. Hierin zien we Nat Turner, een slaaf in Virginia die onder het juk van zijn meester Samuel Turner zware arbeid op de katoenvelden moet verrichten. Vooral slavendrijver Raymond Cobb maakt het leven tot een hel, door met zijn zweep en andere wreedheden de slaven in bedwang te houden. Nat heeft een talent voor het prediken en weet hierdoor de overige slaven aan het werk te houden. Dit wordt door de omringende slavenhouders ook opgemerkt en al snel trekt Samuel met zijn slaaf Nat door het hele gebied van Virginia in een poging om ook daar rust onder de slaven te brengen. Als Nat echter ziet onder welke erbarmelijke omstandigheden de slaven in het gebied moeten leven, besluit hij in opstand te komen en voor eens en voor altijd de slavendrijvers een halt toe te roepen.

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij een Blu-ray exemplaar van deze sterke historische film weggeven. Wil jij kans maken om deze aan je collectie toe te voegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Welke acteur, die voor een Oscar werd genomineerd voor zijn rol in Little Children, speelt de rol van slavendrijver Raymond Cobb?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 juli. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  20 juli, 2017

  Trailer