The Blacklist – seizoen 3 WINACTIE

Sidns 5 oktober ligt het derde seizoen van THE BLACKLIST in de winkels. In dit derde seizoen is FBI-agent Elizabeth “Liz” Keen op de vlucht met crimineel meesterbrein Raymond “Red” Reddington. Er loopt een onderzoek tegen assistent-FBI Directeur Harold Cooper en nu leidt agent Donald Ressler tegen wil en dank de FBI Task Force in een klopjacht op Liz en Red. Terwijl ze hun voormalige collega’s maar moeizaam voor blijven, duikt Liz in Reds onderwereld van twijfelachtige contacten en geheime operaties. Liz begeeft zich op een onvoorspelbare reis van zelfontdekking en alle elementen van haar leven, inclusief haar onduidelijke relatie met Tom, komen onder immense druk te staan als ze blijft geloven dat Red alle antwoorden heeft.

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij Blu-ray boxen met het volledige derde seizoen weggeven. Wil jij zo’n box aan je collectie toevoegen? Geef dan antwoord op de vraag, laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Noem 1 van de 2 acteurs, anders dan James Spader en Megan Boone, die alle episodes tot nu toe te zien waren?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 oktober 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-rays bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
17 oktober, 2016