The Blacklist – seizoen 4 WINACTIE

Sinds 11 oktober ligt seizoen 4 van THE BLACKLIST in de schappen. Voormalige FBI-agente Elizabeth ‘Liz’ Keen is weer terecht na een mislukt plan om haar baby te beschermen tegen Raymond ‘Red’ Reddington. Liz probeert nog steeds het mysterie rond haar verloren jeugd te achterhalen, maar al snel wordt ze het doelwit van de man die beweert haar vader te zijn. Het zorgt ervoor dat Liz zich verzoent met Red, maar nog steeds onwetend over haar verleden loopt haar gezin steeds meer gevaar. De truc met haar schijnbare overlijden zorgt er niet alleen voor dat de vriendschappen die Liz had met maar FBI-collega’s behoorlijk onder druk komen te staan, ook besluit Reddington om haar niet alles meer te vertellen en vaker zijn eigen plan te trekken. Zo zint hij op wraak na ontrouw van zijn naasten, waaronder Mr. Kaplan. Toch trekken ze samen ten strijde tegen Alexander Kirk, maar moeten zij ook nog steeds een leger van nieuwe en onverwachte blacklisters bestrijden.

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij een dvd én een Blu-ray exemplaar weggeven van deze verslavende serie. Wil jij deze film aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd of Blu-ray aan en beantwoord de volgende vraag:
Welke actrice is in The Blacklist te zien als de mysterieuze Mr. Kaplan?

Let op:
De actie loopt tot en met 20 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray en dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  13 oktober, 2017

  Trailer