The Blacklist – seizoen 5 WINACTIE

Raymond Reddington (James Spader) is tot zijn eigen verbazing goedgehumeurd en neemt de draad van zijn bestaan als misdadiger weer op. Zijn levenslust is alom aanwezig wanneer hij de basis legt voor zijn nieuwe bedrijf- één dat hij zal oprichten met Elizabeth Keen (Megan Boone) aan zijn zijde. Liz voelt zich verscheurd tussen haar rol als FBI-agente en de verleiding om aan haar misdaadinstinct toe te geven. In een wereld waar de zoektocht naar de Blacklisters een familietrekje is geworden zal Red ongetwijfeld zijn bijnaam als de “Conciërge van de Misdaad” weer opeisen.

​​Verschijningsdatum:
∙ DVD & Blu-ray: 17/10/2018

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij zowel twee dvd als twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze heerlijke serie. Wil jij dit seizoen aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd of Blu-ray aan en beantwoord de volgende vraag:
In dit vijfde seizoen zien we dan eindelijk de relatie tussen Aram en Saram tot bloei komen. Hoe heten de acteur en actrice die deze personages gestalte geven?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd danwel Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  17 oktober, 2018

  Trailer