The Blacklist – seizoen 6 WINACTIE

​Na de verrassende onthulling dat Raymond “Red” Reddington (James Spader) niet is wie hij zegt te zijn, wordt Elizabeth Keen (Megan Boone) verscheurd tussen de relatie die ze heeft ontwikkeld met de man die beweert haar vader te zijn en haar verlangen om de geheimen en leugens tot op de bodem uit te zoeken.

​Verschijningsdatum:
∙ DVD & Blu-ray: 02/10/2018

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij zowel twee dvd als twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze heerlijke serie. Wil jij dit seizoen aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd of Blu-ray aan en beantwoord de volgende vraag:
Hoe heet dit seizoen de dochter van Red in The Blacklist, gespeeld door Fiona Dourif, die samen met Liz de ware identiteit van Red wil onthullen?

Let op:
De actie loopt tot en met 16 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd danwel Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  9 oktober, 2019

  Trailer