The Blacklist – seizoen 7 WINACTIE

Raymond “Red” Reddington (James Spader) is ontvoerd door Katarina Rostova en weet niet of hij iemand kan vertrouwen in zijn vijandige omgeving, en zo ja wie. Red wordt omringd door oude vijanden en nieuwe bondgenoten en moet de gevaarlijkste misdadiger op de Blacklist – die alles op alles zet om achter de geheimen van Red te komen – één stap voor zien te blijven. Katarina weet zich op te dringen aan Elizabeth Keen (Megan Boone), die eindelijk herenigd is met haar dochter Agnes. Katarina’s aanwezigheid brengt Liz in gevaar en verandert haar relatie met Red voorgoed.

​Verschijningsdatum:
∙ DVD & Blu-ray: 12/08/2020

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij zowel twee dvd als twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze heerlijke serie. Wil jij dit seizoen aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd of Blu-ray aan en beantwoord de volgende vraag:
Hoe heet de actrice die dit seizoen te zien is als Katarina Rostova?

Let op:
De actie loopt tot en met 8 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd danwel Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  1 september, 2020

  Trailer