The Blues Brothers 4K WINACTIE

Vier de 40ste verjaardag van de grootste Blues helden op 4K Ultra-HD! Sinds 10 juni is deze release overal verkrijgbaar.

Deze filmklassieker heeft in de afgelopen 40 jaar een iconische status behaald en om dit te vieren zijn The Blues Brothers vanaf 10 juni ook te zien in 4K Ultra-HD. Met extra’s zoals Stories Behind the Making of The Blues Brothers, Transposing the Music en Remembering John. Nooit eerder konden we de broers in deze hoge resolutie in hun missie volgen om met de Blues het weeshuis te redden waar ze door nonnen zijn grootgebracht. Maak je klaar om nog een keer mee te swingen met de grote muziekhelden uit deze film met onder andere: James Brown, Aretha Franklin en Ray Charles.

Met dank aan Universal Pictures mogen wij twee 4K exemplaren weggeven van deze klassieker! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Hoe heet het eerste album van The Blues Brothers dat in 1978 en ontstond uit de passie die Saturday Night Live-acteurs John Belushi en Dan Aykroyd deelden voor blues en R&B uit de Amerikaanse muziekgeschiedenis?

BELANGRIJK:
Voor het spelen van deze 4K release is een speciale 4K-speler nodig! Deze disc speelt dus NIET op een gewone dvd óf Blu-ray speler!

Let op:
De actie loopt tot en met 4 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk het 4K exemplaar zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
25 juni, 2020

Trailer