The Boss Baby: Family Business WINACTIE

Ted Templeton mag nu dan wel de grote poenpakker zijn, maar hij flitst terug naar zijn verleden als Boss Baby wanneer hij en zijn broer Tim hun oude rivaliteit hervatten en een schokkende ontdekking doen! Tims dochtertje Tina heeft oom Teds baan als undercover BabyCorp-agent geërfd. Om het snode plan te dwarsbomen dat baby’s in snotneuzen verandert, heeft ze de hulp van beide broers nodig! Ted en Tim worden weer kinderen en ervaren de ware kracht van familie in dit totaal van de pot gerukte avontuur!

BOSS BABY 2 ligt sinds 1 december in de schappen op Blu-ray™ , DVD & 4K Ultra HD.

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd-, twee Blu-ray en twee 4K UHD exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur aan voor dvd, Blu-ray of 4K UHD én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Welke acteur, die onlangs nog in opspraak raakte met een noodlottig schietincident op de set van zijn nieuwe film, is in originele Engelstalige versie verantwoordelijk voor de stem van Ted Templeton Jr.?

Let op:
De actie loopt tot en met 14 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd, Blu-ray of 4K UHD bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
7 januari, 2022

Trailer