The Boss Baby WINACTIE

Vanaf 19 april draait THE BOSS BABY in de bioscopen. DreamWorks Animation en de regisseur van Madagascar nodigen je uit om kennis te maken met een wel heel bijzondere baby. Hij draagt een pak, spreekt met de stem en de gevatheid van Alec Baldwin en schittert in The Boss Baby.

The Boss Baby is een hilarisch verhaal over de impact die de komst van een nieuwe baby heeft op een familie. Dit alles wordt verteld vanuit het perspectief van een heerlijk onbetrouwbare verteller, een zeer fantasierijke 7-jarige jongen genaamd Tim. Dreamworks’ The Boss Baby is een originele komedie voor jong en oud, en is voorzien van een gewiekste en met liefde gevulde boodschap over het belang van familie.

DreamWorks The Boss Baby © 2017 DreamWorks Animation LLC. All Rights Reserved.
Tag mee met: #TheBossBaby

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met 20th Century Fox drie setjes vrijkaarten voor de film vergeven, gecombineerd met een The Art of Boss Baby boek. Zo’n set wil jij vast eentje bemachtigen, maar hoe maak je kans? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, die in 2009 genomineerd werd voor een Golden Globe voor zijn rol in Brothers, verzorgt in de originele versie de voice-over?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten + het boek bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  11 april, 2017