The Boss WINACTIE

Vanaf 21 april a.s. draait de hilarische comedy THE BOSS uit in de Nederlands bioscopen. In de nieuwe comedy THE BOSS speelt Melissa McCarthy (Bridesmaids, The Heat, Spy) een zakenmagnaat die naar de gevangenis gestuurd wordt nadat zij betrapt wordt op gesjoemel op de beurs. Na een leven lang over lijken te zijn gegaan probeert Michelle Darnell (McCarthy) haar imago te verbeteren, maar niet iedereen is bereid om haar zo snel te vergeven.

Verder met o.a. Kristen Bell (Frozen, Forgetting Sarah Marshall), Peter Dinklage (Game of Thrones) en Kathy Bates (American Horror Story, Tammy).
Geregisseerd door Ben Falcone (Tammy), geschreven door Steve Mallory, Ben Falcone en Melissa McCarthy.

Ter ere van de release van deze film hebben we weer erg leuke en vooral handige promotieartikelen te vergeven. Zo mogen wij vier pakketjes weggeven met daarin een reisbeker en een spaarpot! Wil jij zo’n pakketje winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke televisieserie debuteerde Melissa McCarthy?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 april 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de prijzen bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  20 april, 2016

  Meer lezen over