The Boy: Brahms’ Curse WINACTIE

Sinds 3 juni ligt THE BOY: BRAHMS’ CURSE in de schappen. Hierin keert regisseur William Brent Bell (The Devil Inside) met Katie Holmes in de hoofdrol terug naar het angstaanjagende landgoed Heelshire!

Na een gewelddadige overval besluit Liza (Katie Holmes) om met haar man Sean en getraumatiseerde zoontje Jude te verhuizen naar het prachtige Heelshire Mansion. Zich niet bewust van de angstaanjagende geschiedenis die het landgoed met zich mee draagt, betrekken ze het grote huis. Wanneer de kleine Jude de levensechte pop Brahms ontdekt, lijkt het plots beter met hem te gaan. Wat het gezin echter niet weet, is dat de pop duivelse krachten bezit en deze op het gezin zal ontketenen.

In samenwerking met The Searchers i.s.m. Remain In Light mogen wij drie dvd- én drie Blu-ray exemplaren van deze film weggeven. Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur voor dvd óf Blu-ray aan en beantwoord de volgende vraag:
In The Boys: Brahms’ Curse zien we Katie Holmes als Liza. Maar welke serie, waarin zij Joey Potter speelde, betekende haar doorbraak?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s en Blu-ray’s bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
6 juni, 2020

Trailer