The Bridge – seizoen 1 t/m 3 WINACTIE

Een van Europa’s spannendste series is vanaf 22 augustus dagelijks te zien om 22u45 bij NPO 2! THE BRIDGE, Sofia Helin kruipt opnieuw in de huid van de eigenzinnige, doortastende rechercheur Saga Norén in het derde seizoen van de Zweedse successerie.

THE BRIDGE – Het bewijs dat de beste crime uit Scandinavië komt
TWEE LANDEN | GESCHEIDEN DOOR EEN BRUG | VERBONDEN DOOR EEN MOORD

Wanneer Malmö wordt opgeschrikt door een moord met een Deens slachtoffer, zal Saga de handen opnieuw ineen moeten slaan met de politie van Kopenhagen. Algauw wordt duidelijk dat de moord tot in de details is uitgedacht en dat de moordenaar wilde dat ze het lichaam zouden vinden. Het begin van een reeks spectaculaire moorden, die steeds persoonlijker lijken te worden voor Saga. Zeker wanneer ze geconfronteerd wordt met haar verleden als haar moeder plotseling voor haar deur staat.
De zaak komt zo dichtbij dat de vraag rijst of Saga het onderzoek nog wel kan blijven leiden…

Heb jij de eerste twee seizoenen gemist en wil je daarna gelijk door met seizoen 3? Lumière heeft ons een dvd- én een Blu-ray-box met seizoen 1 t/m 3 ter beschikking gesteld. Nu wil jij natuurlijk weten hoe jij kans maakt op zo’n schitterende box? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter, geef je voorkeur voor de dvd of Blu-ray aan en geef antwoord op de volgende vraag:
Noem naast Sofia Helin nog een acteur die alle 30 afleveringen te zien was in The Bridge?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 augustus 2016, waarna wij contact opnemen met de winnaars en ons uiterste best gaan doen om de box’ bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  22 augustus, 2016

  Meer lezen over