The Bridge WINACTIE

Op 15 december is het dan eindelijk zover, dan ligt seizoen 3 in de winkel van The Bridge! Sofia Helin kruipt opnieuw in de huid van de eigenzinnige, doortastende rechercheur Saga Norén in het langverwachte derde seizoen van één van de spannendste Europese series van het moment. In Zweden en Denemarken is The Bridge – seizoen 3 met verbazingwekkende kijkcijfers gestart. Ruim 16% van de totale Deense bevolking bekeek de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. In Zweden zaten 1,5 miljoen kijkers aan hun scherm gekluisterd voor de start van het derde seizoen, goed voor een marktaandeel van 39%. Hiermee is The Bridge – seizoen 3 meteen ook de beste opener ooit op de Zweedse televisie. Ter ere van deze release heeft Lumière ons een dvd én een Blu-ray ter beschikking gesteld.

Nu wil jij natuurlijk weten hoe jij kans maakt op de deze film? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter, geef je voorkeur voor de dvd of Blu-ray aan en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet het karakter dat in de serie vertolkt wordt door Sofia Helin?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 december 2015, waarna wij contact opnemen met de winnaars en ons uiterste best gaan doen om de film bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  15 december, 2015

  Meer lezen over