The Brothers Grimsby WINACTIE

Sinds 20 juli ligt THE BROTHERS GRIMSBY in de winkels, de nieuwe actie-komedie van Sacha Baron Cohen (Borat/ Brüno) over een eenvoudige Engelse voetbalfan uit het vissersdorpje Grimsby. Nobby (Baron Cohen) heeft alles wat een man uit Grimsby zou kunnen wensen – negen kinderen en de mooiste vriendin in Noord-Engeland (Rebel Wilson). Er is slechts één ding dat hij mist: zijn kleine broer Sebastian (Mark Strong). Nobby is al 28 jaar op zoek naar hem nadat ze door verschillende families werden geadopteerd. Als Nobby erachter komt waar zijn broer te vinden is, weet hij niet dat Sebastian een spion is bij MI6 én dat hij net een wereldbedreigend complot op het spoor is. Wanneer Sebastian ten onrechte wordt beschuldigd, moet hij plotseling op de vlucht. Hij zal zich erbij neer moeten leggen dat hij de wereld alleen kan redden met de hulp van de grootste idioot ter wereld, zijn broer Nobby.

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij zowel een dvd als een Blu-ray exemplaar van deze film weggeven. Kans maken hierop is uiteraard net zo eenvoudig als altijd: laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Noem drie typetjes die gecreëerd zijn door Sacha Baron Cohen?

Let op:
De actie loopt tot en met 8 augustus 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd en Blu-ray bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  1 augustus, 2016

  Meer lezen over