The Call of the Wild WINACTIE

Sinds 26 juni ligt THE CALL OF THE WILD in de schappen, gebaseerd op het legendarische avontuur van Jack London. De fil vertelt het avontuurlijke verhaal van de heldhaftige hond Buck in “Het Wilde Avontuur’. Zijn rustige leventje komt plotseling op zijn kop te staan wanneer hij van zijn thuis in Californië wordt weggerukt en hij tijdens de Goudkoorts van eind 19e eeuw in de woeste natuur van de Yukon in Canada terechtkomt. Als nieuwste lid van een postbezorgend hondenteam, waarvan hij tot leider uitgroeit, beleeft Buck het avontuur van zijn leven. Hij vindt daarmee zijn roeping in het leven en wordt zijn eigen baas.

Met dank aan The Walt Disney Company Benelux mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze heerlijke avonturenfilm. Wil jij kans maken om deze aan je collectie toe te voegen? Laat dan hieronder je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray en beantwoord de volgende vraag:
Welke Nederlandse acteur, die tevens naast Harrison Ford te zien was in Blade Runner, was de hoofdrolspeler in een gelijknamige televisiefilm gebaseerd op hetzelfde verhaal uit 1997?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 juli. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  6 juli, 2020

  Trailer