The Circle WINACTIE

Sinds 14 november ligt THE CIRCLE in de schappen. Hierin zien we een toekomstige wereld waarin Mae (Emma Watson) wordt aangenomen door het grootste, machtigste IT bedrijf ter wereld, gespecialiseerd in social media. Daardoor maakt ze heel snel carrière, aangemoedigd door de oprichter van het bedrijf, Eamon Bailey (Tom Hanks). Emma wordt door Bailey ingezet bij een revolutionair experiment waarin de grenzen van de privacy en de ethiek, en uiteindelijk ook die van haar persoonlijke vrijheid op de proef worden gesteld. Haar deelname aan dit experiment en de beslissingen die Emma hierin neemt, tasten het leven en de toekomst van haar vrienden en haar familie aan.

Met dank aan Paradiso Filmed Entertainment Nederland i.s.m. Remain In Light mogen wij twee dvd’s én twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze spannende thriller. Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je naam en e-mailadres achter, met daarbij jouw eventuele voorkeur voor dvd of Blu-ray, en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, die 25 februari van dit jaar overleed, is in The Circle in een van zijn laatste rollen te zien als Vinnie?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 november. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om zowel de dvd als de Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
21 november, 2017

Trailer