The Coroner – seizoen 1 WINACTIE

In deze heerlijke nieuwe serie draait alles om misdaadonderzoeken in een prachtige Engelse kuststreek. Jane Kennedy is een succesvol advocaat die weer gaat wonen en werken in het dorp dat ze als tiener ooit is ontvlucht. In dit idyllische plaatsje aan zee onderzoekt zij als medewerker van het lijkschouwerskantoor plotselinge of onopgeloste sterfgevallen. In elke aflevering wordt ze geconfronteerd met een nieuwe en intrigerende zaak. Het begint allemaal als er een lijk wordt gevonden en Jane moet samenwerken met haar oude vlam Davey Higgins, die inmiddels de plaatselijke politie-inspecteur is.

The Coroner combineert mysterie en de dreiging van gevaar met de warme luchthartigheid van Jane’s relaties met haar collega’s, familie en dorpsgenoten. Ondanks haar talent en vasthoudendheid in de zoektocht naar gerechtigheid voor de doden is Jane in haar privéleven toch wat minder georganiseerd!

Release datum: 23 maart op dvd.

In samenwerking met Just Entertainment mogen wij twee dvd exemplaren van dit volledige eerste seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
Welke actrice, bekend van televisieseries als Casualty en Waking the Dead, is in The Coroner te zien als Jane Kennedy?

Let op:
De actie loopt tot en met 1 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  25 maart, 2021

  Trailer