The Creator WINACTIE

De epische scifi-actiethriller The Creator van schrijver / regisseur Gareth Edwards (Rogue One, Godzilla), speelt zich af in een toekomstige oorlog tussen het menselijke ras en de troepen van de kunstmatige intelligentie (AI).

Joshua (Washington) is een ex-agent van de speciale eenheid. Hij rouwt om de verdwijning van zijn vrouw (Chan). Hij wordt gerekruteerd om de Schepper, de ongrijpbare architect van de geavanceerde AI, op te sporen en te doden. Deze architect heeft een mysterieus wapen ontwikkeld met de kracht om niet alleen de oorlog, maar ook het bestaan van de mensheid te beëindigen. Joshua en zijn team van elite-agenten reizen over de vijandelijke linies, naar de duistere kern van het door AI-bezet gebied. Aldaar ontdekken ze dat het wereldbeëindigende wapen dat hij moet vernietigen, een AI is in de vorm van een jong kind (Voyles).

THE CREATOR is vanaf 28 september in de bioscoop te zien in IMAX, Dolby Cinema, Dolby Atmos, 4D, ScreenX.

Om de release van deze epische scifi-actiethriller te vieren, heeft The Walt Disney Company ons twee setjes vrijkaarten ter beschikking gesteld. Wil jij zo’n setje bemachtigen? Kans daar op maken is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In The Creator zien we John David Washington als Joshua. Maar hoe heet de film van Christopher Nolan waarin hij te zien was als The Protagonist?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten bij de gelukkige op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  22 september, 2023

  Trailer