The Croods 2: A New Age WINACTIE

’s Werelds eerste prehistorische familie verlaat de grot voor een nieuw, knotsgek avontuur! De Croods overleefden monsters met slagtanden, natuurrampen en zelfs prille liefdes, maar nu moeten ze hun grootste uitdaging ooit aangaan: hun wereld delen met een andere familie! Op zoek naar een nieuwe thuis, stuiten de Croods immers op het ommuurde paradijsje van de vooruitstrevende Betermans (met de klemtoon op “beter”). Ze proberen eerst wel om vreedzaam samen te leven, maar hun verschillen escaleren gaandeweg in een regelrechte vete. Tot een nieuwe bedreiging de twee families dwingt om samen een epische avonturentocht te ondernemen … of samen uit te sterven!

Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds en Peter Dinklage vertolken de hoofdrollen in deze hilarische tekenfilm voor het hele gezin!

THE CROODS 2: A NEW AGE ligt sinds 10 november in de schappen op DVD, Blu-ray en 4K Ultra HD.

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van deze animatiefilm weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Welke acteur, bekend van actiekneiters als The Rock, Face/Off en Con Air, is in The Croods: A New Age te horen als Grug Crood?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd óf Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
21 november, 2021

Trailer