The Crown – seizoen 2 WINACTIE

The Crown (door scenarist Peter Morgan) volgt Queen Elizabeth door de late jaren 50 en vroege jaren 60, waarin ze worstelt om goed om te gaan met een veranderende wereld. Ze moet de uitdagingen van een nieuw tijdperk doorstaan, van de Suezcrisis tot de moord op John F. Kennedy, en zowel de monarchie als haar huwelijk handhaven.

​​Verschijningsdatum:
∙ DVD & Blu-ray: 24/10/2018

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij zowel twee dvd als twee Blu-ray exemplaren weggeven van het tweede seizoen van deze koninklijke serie. Wil jij dit seizoen aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd of Blu-ray aan en beantwoord de volgende vraag:
In The Crown zien we Claire Foy als koningin Elizabeth II, maar in welke film is zij nu in de bioscopen te zien als Janet Armstrong, de vrouw van de legendarische Neil Armstrong?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd of Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  29 oktober, 2018

  Trailer